Voor ‘Tiny Houses’ …

  • Brocante
  • Huishouden
  • Over deze vondst

  • Land van herkomst: Zweden
  • Materiaal: Hout

Tegenwoordig een trend en vooral een bewuste vrije keuze. In vroeger dagen pure noodzaak en een teken van armoede…, maar in deze tijd beslist niet meer: ‘tiny houses’! 

Je zult toch maar klein behuisd zijn, maar toch alle ‘gerief’ willen hebben. Zo is het bijvoorbeeld wel zo handig om een trapladder in huis te hebben, voor als er iets te klussen is. En de vrouw des huizes heeft natuurlijk een strijkplank nodig om de was te strijken. En een stoel is iets wat in geen enkel interieur gemist kan worden.

Maar wat als je met je gezin moet leven op een paar vierkante meters? 
Tja, dán is creativiteit en innovatiedrang nodig. En armoede bracht altijd al een verrassende vorm van creativiteit in mensen te boven. Zo ook in dit geval. Al naar gelang wat op de planning staat – of je nu wilt gaan zitten om te eten, of dat de was gestreken moet worden, of dat er even een lamp vervangen moet worden – met dit handige voorwerp heb je steeds alles bij de hand.
Je moet alleen niet twee dingen tegelijk willen doen 🤔🤗!

Handige hulp in het huishouden: drie in één: stoel Handige hulp in het huishouden: drie in één: trap Handige hulp in het huishouden: drie in één: strijkplank